divendres, 10 de maig del 2013

A Mates ja tenim Aplec!

Alumnes!
Dimecres ens vam reunir uns quants estudiants de matemàtiques i informàtica al claustre de la facultat amb el propòsit de millorar la nostra estada a la facultat.
Venim adonant-nos des de fa temps que hi ha una sèrie d’aspectes millorables que ens afecten a tots. Per això teníem pensat formar un grup (no un anell) per identificar problemes i buscar-hi solucions. A més, creiem que podria fomentar les relacions entre els alumnes.
Les primeres idees que durem a terme són:


  • Grups d’estudi: Establir una xarxa d’enllaços entre els alumnes connectant aquells que tinguin problemes en alguna assignatura i aquells que puguin resoldre-ho. Si necessiteu ajuda amb alguna assignatura, o us voleu oferir per donar un cop de mà a qui ho necessiti, ja ens ho podeu dir.

  • Engegar i administrar una plataforma compartida on es pengi tot el que pugui ajudar a la comprensió de les assignatures: apunts, exercicis, exàmens, laboratoris… Hem pensat en Mediafire, ja que permet la descàrrega lliure de fitxers, sense necessitat de registrar-se. Si teniu alguna proposta, no dubteu a fer-nos-ho saber, ja que no és definitiu.
En un futur, ens agradaria tractar temes de caràcter acadèmic i administratiu depenent de les nostres necessitats. Així que esperem que us uniu a la nostra causa/conseqüència aportant les vostres idees i inquietuds.
Per concretar-ho tot plegat i sincronitzar disponibilitats hem creat un grup al facebook!! Ens trobareu a ‘Aplec de mates’. Afegiu-vos-hi!
Ens trobareu per la facultat o a l’adreça de correu electrònic: aplecdemates@gmail.com
Salut i força en els exàmens!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada